PROIECTE

Proiectul eTwinning „EUROPE  MAKE THE ENVIRONMENT  GREEN AGAIN”

   În acest an școlar , 2023-2024, elevii din clasa a IV-a E ( învățătoare - doamna Popescu Mariana),  de la Școala Gimnazială, nr.19 " Avram Iancu", din Timișoara coordonați de doamnele Dir.Prof.Ing. Circu Camelia și Prof. Cristean Nicoleta, participă la proiectul eTwinning „EUROPE  MAKE THE ENVIRONMENT  GREEN AGAIN”. Acest proiect  a fost fondat de doamna profesor dr. Sevinç Özdemir de la Fahrettin Kırzıoğlu Bilimve Sanat Merkezi din Turcia .
   În acest proiect participă elevi coordonați de 14 profesori,  9 profesori din Turcia, 2 profesori din România, 2 profesori din Grecia  și un profesor din Spania. 
    Proiectul își propune să-i facă pe elevii noștri conștienți de importanța naturii și de modul în care o protejăm. Prin acest proiect, sperăm să creștem această conștientizare prin implementarea unor activități plăcute, dar eficiente. De asemenea, ne propunem să îmbunătățim competențele lingvistice și digitale ale elevilor noștri. 
     Pentru fiecare temă, elevii vor face împreună diferite activități. Din activitățile realizate până acum amintim: crearea  unui cântec colectiv despre poluarea mediului și a unui e-book comun despre soluții pentru poluarea mediului înconjurător.